Handelsträdgård

Spendera en härlig lördag på en handelsträdgård

Spendera en härlig lördag på en handelsträdgård

Äntligen har lönen kommit och du vet precis vad du ska göra i helgen. Du ska spendera din lördag på din favoritbutik, nämligen en handelsträdgård med hemsidan http://www.stangatradgard.se/. Men du ska inte åka ensam, för du har inte mindre än tre grannar som ska samåka med dig. Det känns nästan pinsamt lyxigt när du kopplar på ditt släp för att kunna härbärgera alla era inköp. Men det är ni verkligen värda.

Idag kommer det bli både högt och lågt. Du behöver fyra träd och en granne behöver nya buskar, som ska ersätta några som inte överlevt väderväxlingarna. Jord och näring, finns på listan. Tillsammans med den där fantastiska krukan som du såg att de tagit hem. Visst ja, du hittade ju några helt underbara rosor till ett mycket bra pris. Och alla dina grannar har laddat sina betalkort för att fylla både baklucka och släp med allsköns kryddörter och sommarblommor.

 

Som en dröm

Det är inte första gången du åker till handelsträdgården, men ändå kommer det nästan som en glädjechock när du går in genom porten. Blomsterprakten och dofterna slår emot dig som en smekande vind och du tappar nästan allt vett och sans. Hade du haft en hel lastbil med dig så hade du lätt kunnat fylla den med allt du ser framför dig. Kosta vad det kosta vill. För tänk att få komma hem med all denna prakt, för att plantera och få njuta av helt själv.

Men som tur är så sansar du dig. Även om det åker ner både en och fem krukor som du inte hade tänkt dig att köpa. Glada och nöjda beger ni er hemåt till tonerna av skratt och glada tillrop. För ni har bestämt er för att inte sluta dagen här. Först blir det gemensam lunch och sedan plantering av alla inköp.