spabad

Spabad för njutning året om

Spabad för njutning året om

Att ha ett eget spabad hemma är en otroligt härlig sak.

Det skänker vardagslyx på hög nivå och kan vara välgörande för både kropp och själ.

Ett bra spabad kan användas varma sommardagar men även under kalla vinterkvällar. Hur underbart är det inte att kunna sitta ute en stjärnklar natt och njuta av ett varmt och skönt spabad? 

Det finns många modeller att välja på när det kommer till spabad. Det finns olika finesser och funktioner samt varierande storlekar och antal platser. Vissa spabad har till och med liggplats för att kunna njuta av massagejetsen i en riktigt avslappnad position. 

Ett företag som tillverkar spabad i Sverige är Viskan.

Det svenska klimatet kräver ett spabad som håller hög kvalitet och har rätt isolering för att det ska kunna användas året om. Detta har Viskan arbetat utefter och kan därför erbjuda spabad med låg driftkostnad även under de kalla vinterkvällarna.

För att vattenflödet ska fungera optimalt och ge riktigt skön massage krävs att slangdragningen görs på rätt sätt med  bra slangar för lång livslängd.

Därför är även slangarna i Viskans spabad svensktillverkade och har ett antibakteriellt medel som försvårar för smuts, bakterier och lukt att fastna på ytan.

Locket är också en mycket viktig del på ett spabad, speciellt för att det ska kunna hålla värmen även under de kalla månaderna på året. Därför har Viskan välisolerande, tjocka lock som är testade och anpassade för det svenska klimatet. En annan fördel med att spabadet tillverkas i Sverige är den korta leveranstiden samt den snabba och goda servicen.