Auktion

Sälja eller köpa nytt

Sälja eller köpa nytt

Tycker du också att auktion är det roligaste som finns? Är du en samlare på jakt efter nästa guldklimp? Eller har du helt enkelt inte längre plats i förrådet för alla gamla möbler? Det finns så många anledningar till att gå på auktion. Det kan vara både spännande och roligt, men det är också ett smidigt sätt att bli av med möbler du själv inte längre behöver. Det kan vara en trevlig familjeaktivitet eller något du och bästa vännen gör ihop. Om du aldrig varit på auktion är det iallafall något du borde testa.

 

Upptäck auktionsvärlden

Det finns massvis med auktioner i Sverige. En del åker till och med runt till olika delar av Sverige för att leta efter samlingsobjekt eller bara fina möbler. Du som bor högt upp i landet kan gå på auktion i Luleå. Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja så kan det vara värt att testa på. Det finns garanterat något för alla. Och det kan faktiskt vara väldigt spännande att försöka buda hem den där perfekta hallmöbeln du letat efter så länge. Men bestäm en budget i förväg, för när du väl är där kan det vara lätt att dras med och du kommer hem med mer än du tänkt från början.

 

 

Även för dig som inte riktigt är så insatt

Om du är intresserad av att sälja på auktion erbjuder faktiskt många auktionsbyråer även hjälp med att transportera dina varor. Oftast till ett tilläggspris, men om du har mycket du vill sälja kan det vara skönt att få hjälp med transporten av varorna. De kan även hjälpa till med värdering av möbler om du är osäker på värdet av det du vill sälja. Att sälja på auktion passar alltså även dig som är nybörjare då du ofta kan få hjälp med dessa praktiska detaljer.