plattsättning

Plattsättning i Karlstad

Plattsättning i Karlstad

Kakel Värmland är den perfekta lösningen för den som vill ha sitt badrum, våtutrymme, kök eller annat önskat utrymme renoverat så smidigt som möjligt. De utför renoveringar av våtutrymmen med ett helhetskoncept vilket betyder att det enda kunden behöver göra är att ringa ett samtal till Kakel Värmland så löser sig resten. Kakel Värmland har lång erfarenhet av plattsättning i Karlstad och övriga Värmland och man utför det mesta av arbetet i en totalrenovering själva och har ett nätverk av samarbetspartners som utför de delar som Kakel Värmland inte gör själva. Med detta koncept behöver kunden inte sköta kontakten med snickare, elektriker och rörmokare då Kakel Värmland tar han om allt.

Företaget arbetar efter en princip som går ut på att man har en noggrann planering tillsammans med sina samarbetspartners för att på så sätt störa kunden under så kort period som möjligt då de har full förståelse för att det är besvärligt att ha en byggarbetsplats i hemmet. Kunderna har ett otroligt brett och högkvalitativt sortiment att välja ur när det handlar om kakel och klinker och skulle det vara så att man som kund har sitt köpt sitt material på annat håll så går det utmärkt, huvudsaken är att produkterna är godkända och håller god kvalitet.

När det handlar om renovering av badrum och våtutrymmen så är det otroligt viktigt att det utförs fackmannamässigt då det i annat fall vid en vattenskada eller liknande kan bli en otroligt kostsam affär om försäkringar inte gäller. Så, se till att anlita proffs för att utföra renoveringen för att få ett perfekt resultat samtidigt som du som kund är skyddad vid eventuella försäkringsärenden.

När man kontaktar Kakel Värmland med en bokningsförfrågan så bokar företaget in ett hembesök där man tillsammans med kunden går igenom hur önskemålen ser ut. Därefter tar företaget fram en offert med fast pris och kunden kan fundera i lugn och ro och offerten och hembesök är naturligtvis kostnadsfritt. I priset ingår saker som flytspackling, tätning, fix & fog, kostnaden för elektriker och rörmokare samt alla andra detaljer. Självklart kan ROT-avdraget utnyttjas vilket håller nere kostnaderna.