Måttanpassade Garderober

Med måttanpassade garderober går det enkelt att få optimal förvaring för kläder och annat

Med måttanpassade garderober går det enkelt att få optimal förvaring för kläder och annat

Förvaring i hemmet kan se ut på väldigt många olika sätt beroende på behov och stil. Med en garderob som är anpassad precis utifrån den smak och de plagg man har får man ut så mycket som möjligt av ytan och det blir dessutom lättare att hålla ordning. Genom att ta vara på varje centimeter av garderoben kan det till och med finnas plats att även samla accessoarer och skor tillsammans med kläderna, vilket kan göra det lättare då man ska prova ut en komplett outfit. 

Vilken stil man har kan avgöra hur garderoben ska vara utformad

En person som till exempel har många långa klänningar och byxdressar har i regel ett behov av att nyttja hela garderobslängden genom att hänga sina plagg. En person som däremot har mer tröjor och byxor kan även nyttja ytan under de hängande plaggen genom att sätta in hyllor eller lådor. Det handlar helt enkelt om att hitta den bästa lösningen för en själv. Det finns många olika komponenter som kan skapa en skräddarsydd garderob, bland annat krokar, lådor, hyllplan och klädstänger som kan erbjuda den perfekta mixen. 

Skaffa en garderob som ingen annan har

Garderobsform är ett företag som arbetar för att skapa måttanpassade garderober utifrån kunders behov och önskemål. Processen är väldigt enkel då den fungerar så att man skickar in ett formulär där det står de mått man vill ha, material, specifika önskemål och så vidare. Inom 48 timmar får man kontakt med en medarbetare på Garderobsform och får därefter designförslag samt prisförslag som tas fram utifrån vad man har önskat. När man fått ett förslag som känns helt rätt så är det bara att beställa sin skräddarsydda garderob av hög kvalitet. 

Man avgör själv vilka egenskaper som känns viktiga när det gäller garderobens färger, material och inte minst storlek. Det garanterar att man får måttanpassade garderober som passar perfekt in i hemmet.