köksluckor

Förnya med köksluckor

Förnya med köksluckor

Har du haft funderingar på att göra om köket hemma? Har du tröttnat på den där speciella och heta touchen som var sååå inne 2007? Till exempel högblanka köksluckor utan handtag. Ja, har man tröttnat är det lätt hänt att man bestämmer sig för att göra om allt och fixa ett nytt, fint, fräscht och modernt kök. 

Här bör man dock stanna upp och tänka efter en extra gång. Är det verkligen värt att riva ut precis allting för att ersätta med ny inredning, eller går det att förnya köket på något annat sätt?

 

Byt bara luckorna 

Oftast går det faktiskt att skapa en stor förändring med små medel. Fundera exempelvis på om det enbart räcker med att byta ut köksluckorna. Bara genom att byta dem kan köket få ett rejält lyft och ett helt nytt uttryck. Ny färg, fasad och beslag och sen kommer ingen att känna igen sig igen. 

Nya luckor har verkligen förmågan att förändra. Det är dessutom ett mycket bättre alternativ både för plånboken och miljön, två viktiga fördelar. För ärligt talat är det ju väldigt onödigt att slänga ut sådant som det egentligen inte är något fel på. Luckorna utsätts ofta för en hel del slitage, men inte stommarna, så varför skrota dem liksom?

Många att välja på

Utbudet av köksluckor är stort och det finns väldigt många varianter att välja blad. Med eller utan vitrin? Struktur eller slätt? Matt eller blankt (om man nu inte var lite less på de blanka luckorna)? Och vilket material, vilken färg… Ja, listan kan göras lång. 

Olika leverantörer har förstås olika utbud också. Här är ett ställe att hitta köksluckor hos: https://www.koksluckan.se/sv/hem.htm. När du hittat luckor som faller dig i smaken är det bara att säga hej då till känslan á la 2007. Men behåll för guds skull det andra!