gräsmatta

Färdig gräsmatta när du behöver det

Färdig gräsmatta när du behöver det

Behöver du en ny gräsmatta? Visste du att du kan köpa en färdig gräsmatta på rulle? Det är väldigt smidigt för dig som behöver en ny gräsmatta snabbt. Du beställer helt enkelt den storleken du behöver och sedan levereras mattan hem till dig. Många gånger kan du faktiskt få din beställning redan inom en vecka. Så det passar perfekt för dig som ganska omgående behöver en ny gräsmatta. Oavsett om du behöver gräs för att täcka en fotbollsplan, eller planerar att byta ut en mindre del i trädgården, kan du beställa gräs på rulle. Kontakta bara ditt närmaste företag innan och se till att de kan utföra din beställning.

 

En färskvara

Något kanske inte alla tänker på är att gräs är en färskvara. Efter att gräset har skördats och paketerats på pall klarar det sig ca en dag innan det börjar bli förstört. Det är därför viktigt att du som köper gräs på rulle har tänkt använda det på en gång. Annars kommer du bara förstöra din vara och du har lagt pengar på något helt i onödan. Så beställ aldrig något innan du har möjlighet att placera ut rullarna. Gräset skördas faktiskt på beställning så det är inte heller något som ligger på lager. Om företagen hade skördat gräset innan en beställning hade troligen stora kvantiteter blivit förstörda.

 

 

Både snyggt och smidigt

Att beställa gräs på rulle är väldigt smidigt. Du får snabbt en snygg och användbar gräsmatta vilket passar perfekt för dig som behöver fixa till ute i trädgården. Men eftersom gräs är en färskvara kan det bara levereras till dig mellan mars – december. Under perioden januari – mars det kan vara svårt att lägga en beställning. Om du är intresserad av att beställa hem gräsmatta på rulle kan du läsa mer om det här https://turfman.se/produkt-kategori/fardig-grasmatta/.