plattsättning

Erfaren leverantör av våtrumsarbete och plattsättning i Karlstad

Erfaren leverantör av våtrumsarbete och plattsättning i Karlstad

När det är dags för renovering så är det vissa saker man kan göra själv, som till exempel måla om, tapetsera och byta ut köksluckor. Men det finns även saker som man gör klokast i att anlita proffs till att utföra, som exempelvis eldragningar. Det får man inte hålla på med själv hur som helst utan att vara utbildad elektriker, men även installationer i våtrum och plattsättning kan med fördel lejas bort. 

Ofta kan det blir dyrare att försöka göra jobbet själv utan erfarenhet

Det kan vara lätt att tänka att det inte är så svårt att sätta dit lite kakel, men faktum är att många som tänkt så också har ångrat sig i slutändan. För ett riktigt snyggt och hållbart resultat krävs känsla för både färg och form. Det är ett precisionsarbete som även kräver noggrannhet samt erfarenhet och kunskap. 

En duktig plattsättare kan förutom att hjälpa till med att sätta kakel eller mosaik i kök, badrum och andra våtutrymmen även hjälpa till med råd om vad som passar bäst då det handlar om materialval, färg och stil. Ofta är det bäst att boka in ett hembesök för att få ett pris på jobbet samt eventuellt hjälp med val av produkter. 

Kakel i Värmland 

Till exempel så erbjuder Värmlands Plattsättning kostnadsfritt hembesök och kan hjälpa till med allt från start till mål i projektet. Den som exempelvis behöver hjälp med plattsättning i Karlstad kan anlita dem för att få jobbet gjort snabbt med bra resultat. Det kan göras tack vare deras treveckors-princip där de gör en noggrann planering tillsammans med övriga leverantörer, vilket leder till att de kan få jobbet gjort på kortast möjliga tid utan att tumma på kvaliteten.

I deras pris ingår flytspackling, tätning, fix och fog, kostnad för elektriker och rörmokare samt alla detaljer som krävs för bästa resultat.