homestyling

Bra homestyling med positiv påverkan på slutpriset vid försäljning

Bra homestyling med positiv påverkan på slutpriset vid försäljning

Homestyling handlar om att göra en bostad så attraktiv som det bara går för så många potentiella köpare som möjligt inför en försäljning. Genom att anlita en inredningsstylist får man hjälp att se detaljer som kan göra stor påverkan på helhetsintrycket av bostaden. Visst har området, adressen och utgångspriset en stor påverkan på vilka samt hur många som kommer visa intresse, men näst efter det så är det bilderna från bostaden som lockar intresserade köpare till visningen.

Man kan tjäna mycket på att anlita hjälp

Det finns många som kan dra sig för att lägga ner pengar på att någon ska komma och styla en bostad som man ända ska flytta ifrån. Men det finns mycket som visar på att den kostnaden endast är en bråkdel i jämförelse med hur mycket homestylingen kan höja slutpriset. 

Det handlar ofta om att skapa något som tilltalar de allra flesta istället för att skapa något som ägaren själv eller endast en liten del av befolkningen tycker om. Det gör att det många gånger kan vara klokt att anlita en inredningsstylist eftersom han eller hon vet vad folk söker efter samt kan knepen som framhäver fördelarna med bostaden. Har man en väldigt egen stil kan det vara svårt att gå utanför boxen och styla hemmet så att det tilltalar så många som möjligt. 

Stylister kan knepen som höjer slutpriset

En inredningsstylist vet hur man med små medel såsom textilier och dekorationer kan ge bostaden en helt ny känsla. Ibland kan det dock krävas större tilltag som innefattar att vissa möbler behöver bytas ut, det kan till exempel vara en soffa som är alldeles för stor för utrymmet och därmed får rummet att kännas mindre än vad det faktiskt är. 

Loft Stockholm vet att första intrycket är allt vid en bostadsaffär. De anpassar stylingen efter varje unik bostad och framhäver dess bästa sidor för att attrahera så många potentiella köpare som möjligt. Läs mer om Loft Stockholm på https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/.