möbeltapetserare

Säg inte hejdå till favoritmöblerna

Säg inte hejdå till favoritmöblerna

Det finns möbler som är mer än bara möbler för en. Det kan till exempel finnas en särskild historia bakom hur man fick den i sin ägo. Det kan vara ett arvegods från en älskad släkting eller så kan det vara en av de allra första möblerna man köpte när man flyttade hemifrån. Det kan också handla om ett loppisfynd som gjorde en blixtförälskad eller den där underbara designmöbeln som man gick och sneglade på i nästan ett år innan man till slut slog till och köpte den och med dunkande hjärta ställde den på sin plats hemma.

 

Ge nytt liv med ny klädsel

Så en dag inser man att ens älskade fåtölj, pianopall eller vad det nu är inte längre håller måttet. Den är för sliten helt enkelt. Eller så har smaken ändrats under åren och man nu tycker om en annan inredningsstil och känner inte längre att det där mönstrade tyget passar in med övriga hemmet. Men man tycker fortfarande väldigt mycket om den. Istället för att slänga, donera eller sälja möbeln kan det nu vara läge att fundera över sätt att göra om och uppdatera den. Kanske kan en ny klädsel sätta det hela i ett nytt ljus.

 

 

Anlita ett proffs eller göra det själv?

För en del är det roligt att själv få klä om sina möbler. Det blir ett fint tillfälle att lära sig en ny hobby helt enkelt. För andra kan det vara mycket mer värt att låta en professionell möbeltapetserare göra jobbet. Ordentligt och med hög kvalitet. Särskilt för möbler med högt värde kan det kännas mycket bättre att låta en riktig hantverkare göra jobbet. Då vet man att det blir bra. Letar man efter någon som kan Tapetsera möbler i Stockholm finns det flera alternativ. Bäst är att välja någon med lång erfarenhet och bra referenser