Är du sugen på ett Viskan spabad?

Är du sugen på ett Viskan spabad?

I stort sett alla drömmer nog om att ha pool eller, ännu hellre, ett riktigt spabad där hemma. Långt ifrån alla har dock utrymme och pengar för det, eller möjlighet att göra just annat än att drömma. Har du både plats och resurser så tveka inte. Ett spabad är höjden av njutning under sena sommarkvällar.

Vad ser du själv framför dig? Är det ett vackert bad som går att placera på altanen? Hur många personer får plats i spabadet, vilken form har det och vilka funktioner? Det finns en hel del att fundera på och ta ställning till. Att du kan få ett svensktillverkat spabad av hög kvalitet är möjligt, i alla fall när du spanar in modeller från märken som exempelvis Viskan spabad.

 

Spabad på tu man hand eller med hela familjen? 

Det finns många olika modeller, och du kan börja med att fråga dig om du vill bada ensam med din partner eller om du vill göra plats för hela familjen, alternativt för lyx tillsammans med goda vänner. Det som skiljer ett spabad från en vanlig bubbelpool är alla olika varianter och hårdheter av massage du kan välja.

Spabad har dessutom anpassade utblås som ger särskild massage för till exempel nacke, fötter och andra kroppsdelar. Det är också därför det spelar större roll hur du sitter eller ligger i denna typ av bad – för att strålarna ska kunna ge effekt på rätt punkter av kroppen.

 

Olika sittplatser att välja på

De allra flesta modeller har lite olika typer av komfort och funktioner i form av massage, belysning osv. Det finns de som kombinerar liggdelar med sittdelar. Det finns också tydliga sittplatser med olika höjd för den som bara önskar svalka av sig något och den som vill komma ner riktigt djupt, eller för barn som inte alls bör sitta i en djup del.

Stäng meny